De Apachen 09 Kinrooi vs. VV De Hoop
30-10-2010 - 13:30 uur

Zaterdag 30 november 2010 stond de wedstrijd tegen de oude indianen stam gepland; De Apachen 09 uit Kinrooi. Voor het begin van de wedstrijd deelde Sieb onze nieuwe trainingspakken uit. Deze keer stonden er maar liefst 4 sponsoren op gedrukt. Dit brengt het totaal aan sponsoren voor ons voetbal teampje op maar liefst 6! Daar zouden menig bestuursleden van echte voetbalclubs jaloers op zijn (Of neet Piet Brouns Wink).

Maar goed: terug naar de orde van de dag. Er zou natuurlijk weer een wedstrijd gespeeld moeten worden! We begonnen weer fris en fruitig aan de wedstrijd en dat al vanaf de eerste minuut. De eerste paar kansen kwamen van onze kant. Uiteindelijk dribbelde onze Keupere Johnny langs de verdediging en zag onze Pimmetje helemaal vrij staan aan de 2e paal. Pim hoefde hem alleen maar binnen te tikken, maar schoot hem recht op de paal. In de rebound klutste hij alsnog de bal binnen. 1-0 (zoe zuus ze mer weer, eederein verdeendj een 2dje kans). Kort daarna kreeg Caelers een voorzet van links en zette zijn charmante gezichtje tegen de bal. De bal deed wederom wat hij de laatste week vanaf zijn hoofdje doet: alweer in het net vallen aan de rechter kant van de goal 2-0. De verdediging van onze o zo strijdlustige indianen leek na deze goal wel een beetje verdwenen. John dribbelde de verdediging voorbij en schoot de bal binnen 3-0. Kort daarna kreeg Cootje de bal vanaf links aangespeeld in de 16 meter. Knal, rechts in het hoekje met die bal. Hèhè, eindelijk! Klonk het gejuich van onze eigen speler/coach 4-0. (De lekkerste bel die van de voot gaon, zeen toch de bel die in het nitje goan!). John tekende kort voor rust nog een mooi intikkertje op zijn naam. 5-0 (Det haais ze dich toch iets sjoener veur gestéldj. Mer zoe zuus ze mer weer des ze auch aaf en toe dien eigen dols mit dien akties Laughing).

In de 2e helft deed John wat hij kort voor rust ook deed. De bal lekker intikken. Dit keer hoog in het netje. 6-0. Onze man van de statistieken, Luke C. was in de tweede helft erin gekomen en pakte zijn goaltje van de week ook in de tas mee naar huis. Rechts boven in het hoekje, net onder de kruising: 7-0. Caelers bracht uiteindelijk de stand op 8-0 na een schuiver links in het netje.

Nu rest ons nog de vraag wie niet struikelt over het kleine spreekwoordelijke hoopje waar iedereen overheen kijkt. Wie kan ons nog stoppen?? De laatste tijd loopt het voor de wind en staan we letterlijk: In veur en vlam. We zeen neet te hoaje!! Volgende week zullen we zien of de Cauberg (nee niet die berg in Limburg) uit Bree ons in onze thuisbasis kan stoppen... We zullen zien!