Real Damsheide 1 Neerpelt vs. VV De Hoop
22-01-2011 - 15.00 uur

Na een lange winterstop mochten we vandaag weer eens unne match spelen op dun Belgische ondergrond! Kapitein Co riep uiterlijk om 13.45 zun bemanning bij elkaar. Na een mooie toeristische route door de Belgische bergen belandden we in Neerpelt waar onze opponent Real Damsheide al klaar stond! Over naar de dagschotel van vandaag: De match...

We begonnen fris aan de wedstrijd vol goede moed maar al snel bleek dat we te lang niet hadden gevoetbald. Kort samengevat verloren we te veel duels en lieten we de tegenstander voetballen waardoor we achter de feiten aanliepen. Het samenspel was belabberd en ook de conditie was niet op peil. Daarnaast waren we veelste onrustig aan de bal waardoor een vlekkeloze opbouw niet mogelijk was. Wat assistent coach M. Quekel ook probeerde hij kon de 2-0 achterstand niet voorkomen.

In de rust kregen we een peptalk en dit pakte goed uit. Met het spitsen trio: Samba Samba Coolen, topscorer 2010 Caelers en sjerp sjutter Keupere wisten we na rust iets meer te brengen. Op het middenveld schakelde pitbull Basje hun gevaarlijkste man goed uit waardoor het er even op leek dat we terug in de wedstrijd zouden komen. Maar een tegengoal konden we niet vermijden. Hierna lieten deze lekkere menkes de koppen hangen. Rick M. wist wel nog de 3-1 te scoren maar helaas het mocht niet baten!

Ach jeh, het motto wat we dur aan euver hebben gehoaje door John the beast Sniekers: Wie slechter det het noe geit, des te beater geit het desnoavendj!