VV De Hoop vs. Hees Excelsior Kinrooi
29-01-2011 - 15:00 uur

Onze eerste wedstrijd van seizoen 2011 verliep niet vlekkeloos en dit had ook een nederlaag van 3-1 tot gevolg. Iedereen had daarom deze week goed zijn best gedaan op de training zodat die roestige kneukskis weer goed zouden lopen in de 2de wedstrijd van het seizoen. Tegen de Excelsioren waren we afgelopen seizoen 2 keer gewonnen. Dus dit moest met goed geoliede kneukskis zeker lukken. Zo luide het devies, van onze nog net geen prins van het stel. Trainer, coach, ballenjongen en speler: Dhr Marco Vaessen, aka Co.

Na het begin van de wedstrijd begonnen we weer lekker zoals we dat in seizoen 2010 al tig keren hadden gedaan: controlerend en fel op de tegenstander. De hitsige roodhoofd van het stel, die tevens het minste rode haren heeft van al onze 3 roodharige. Maakte een vlammende actie vanaf rechts. De afwerking was alleen niet zo hitsig. Via de scheenplaat van de keeper klutste de bal in de goal. 1-0. De 2-0 volgde al snel van onze all time topscoorder: Luke C. De 3-0 volgde ook nog in de eerste helft van de wedstrijd en dit was nog de dikste goal van ze allemaal. Een eigen goal, nog wel. De eigen goal had toch nog een randje Tino N. mee want hij gaf de assist.

Na rust gingen we al met een heel relaxed gevoel het veld op. Dat relaxte gevoel had onze Luke ook nog toen hij moedersziel alleen op de keeper af ging, mis. (Coolen jong veag die pupse us oet de ougen en waer us wakker. We zeen aant voetballen ;)). Na een corner kwam de bal bij onze enige echte, Jaeger halve meister. Meneer Jager in de voeten. Deze tikte de bal bekeken binnen. 4-0. Onze keupere Johnie legde de bal alweer, ja alweer af naar een medespeler, Onze stagiair van de dag: Devon, tikte de bal binnen. 5-0. Na het laatste fluitsignaal, moest onze rechtsback van het stel wel nog een traantje weg pinken. Onze Jelle Steevens, aka Staevel vertrekt namelijk voor 5 maanden naar Hongarije. Dus helaas, voor jou geen boterham meer met pindakaas. Maar goulash voor deze grote meneer en dan zien we hem over 5 maanden wel weer!

Jelle vul plezeer doh names os allemoal!! As ze truk keums haoje we waal een goulash feestje ter eire van dich! Dee zal dich dan toch al waal de oere oetkomen, sjat ich zoe ;).