De Schutters Louwel Opglabbeek vs. VV De Hoop
24-11-2010 - 14:30 uur

Zaterdag 27 november 2010 was het weer zover. We konden weer een potje gaan voetballen. Dit keer zonder onze enige echte speler en coach: Cootje. Ook Luke was niet van de partij, beide waren de ZOETE FRITS aan het uithangen in Barcelona. Normaal vertrekken we ongeveer een kwartier later als de aangegeven vertrek tijd op onze site. Maar nu onze Co er niet bij was, werd er al op toeters en bellen geblazen door sommige personen terwijl het 5 minuten later was als de aangegeven vertrek tijd op de website. We vertrokken dus 10 minuten eerder als normaal richting Belgie.

Eenmaal aangekomen, waren we zo vroeg dat we geluk hadden dat de kantine al open was (dus veur niks zitte te jagen jonges). De tegenstander was in nog geen velden te bekennen, dus wij gingen doen wat jonge mannen heel graag doen met hun vrije tijd: potte beer drinke. Tijdens de warming up heerste er al een relaxed sfeertje en er werd flink gelachen terwijl we met zijn alle op de goal aan het, vlemme waren. De ene bal nog hoger over dan de andere... hahaa. Schitterend! Geen 1 van ons allen denkt er aan om ons tot de orde roepen en serieus een warming up te doen. Dit terwijl er toch over een kwartier weer een wedstrijd gespeeld moet worden. Het is gewoon lachen met een hoop hopenaren bij elkaar, terwijl er toevallig een bal bij betrokken was. Is dat niet waar het cafevoetbal echt om draait? Gewoon onderbroeken lol hebben met makkers die je graag kunt hebben? Ongeacht de uitslag van de wedstrijd? Wanneer is de P van prestatie in ons cafevoetbal team om de hoek komen kijken? Sinds wanneer draait het voetbal ook echt om het voetbal? Eigenlijk is het gewoon een opvulling tussen de momenten voor de wedstrijd en de momenten na de wedstrijd. Je raad het al, het is dus gewoon weer een slap excuus om onze favoriete hobby uit te oefenen (tja wat zooj det dan toch neet zeen...).

De momenten voor de wedstrijd hadden we het al over gehad, maar de momenten na de wedstrijd nog niet. We gingen door met wat we voor de wedstrijd ook al deden. Onderbroeken lol hebben en dagschotels bestellen bij dat verdomd lekkere chick achter de bar (As Opa nog laevdje waas der het mit mich ins, mer veur os waas ze toch net get te aod). Na enkele dagschotels zat onze, nog net geine Rooyer, Rick Maes al met zijn zonnebrand plekje tegen de ramen aan (zien bloete reet dus). Het was lachen gieren brullen in dat kleine kleedkamertje kantine dat niet groter was als de helft van de midden cirkel. (voor diegene die zoiets nog nooit hebben gezien. Ik nodig jullie uit, om een keer te komen kijken naar een uitwedstrijd. Als je zo een klein kleedkamertje kantine ziet, lach je je spreekwoordelijke piemel uit je broek. Mocht je toevallig een vrouw zijn lach je je spreekwoordelijke tiet uit je Bra. Mits je een vrouw bent die geen tieten heeft, of een heel strakke BH aan heet. Dan zal je waarschijnlijk hard lachen zonder dat er iets geks gebeurd hahaa). Na een dagschotel of 6 kregen we van de tegenstanders een 4 tal pizzas aangeboden. We waren met welgeteld 17 personen daar. Maar voor diegene die ons voetbal team een beetje kent, kan wel raden wie alleen met een pizza in een hoekje van het lokaal zat te smullen. Jawel ons eigen scharminkel varkske De heer Caelers ( zie spelers - spelersfoto, voor diegene die hem nog niet kennen voor een kleine impressie). Na nog enkele dagschotels zijn we weer vertrokken richting ons thuishonk waar we er ook nog een paar hebben gedronken.

Oh ja, voor diegene die zich ook nog interesseert voor de opvulling tussen de momenten voor en na de wedstrijd. Het werd 11-0 en ons enig lid die nog geen 1 keer had gescoord mocht deze keer de penalty benutten (Eigenlijk tildj det neet echt as echt doelpuntj he Koen)

Tot de volgende keer maar weer jongens en hopelijk zijn dan de momenten voor en na de wedstrijd net zo mooi zijn als deze keer!!